تعداد: 24 عدد
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم:
سفیده تخممرغ: 4 عدد بزرگ
شکر: یک پیمانه
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
پودر نارگیل: 2/1+ 2 پیمانه
طرز تهیه:
• در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
• وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت برداشته، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید.
• درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• فر را روی دمای 325 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
• روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر برداشته و به فاصله 5/2 سانتیمتر از هم، آنها را روی کاغذ مخصوص، بچینید.
• آنها را به اندازه 20- 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
• سینی را از فر خارج کرده، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.